Skip to main content

Abangku Ganas

 Kebiasaannya bila dah hujung bulan, budget pun dah makin sempit. Kami pun sama-sama ikhtiar untuk mencari port / tempat kami melakukan sex tanpa mengeluarkan duit. Kali ini aku mengajak abang melakukan aktiviti sex di rumah sewa ku. Kebetulan hari Sabtu itu semua kawan-kawan serumah ku pulang ke kampung. Aku dah berangan nak ajak abang main secara ganaz, brutal dan havoc di rumah sewa ku itu. Aku teringin nak main atas sofa di ruang tamu menghadap ke pintu sliding kaca yang boleh nampak terus ke pintu pagar. Bermakna, kami boleh melihat jika ada orang yang datang ketika kami sedang menikmati permainan sex nanti.


Petang itu, abang datang ke rumah sewa ku seperti yang dijanjikan. Pantat ku yang dah seminggu tak diairi ini terkemut-kemut, gatal dan merenyam rasanya. Masuk saja ke ruang tamu, abang terus mencium mulut ku dengan rakus dan ganaz. Pergerakan kami cukup pantas dan cekap (dah biasa ler katakan dan dah seminggu memendam rindu) dan sekejap saja kami sudah berbogel. Di sofa, abang berlutut menghadap pantat ku dan aku secara otomatis merenggangkan kaki untuk memudahkan abang menjilat kelentit dan lurah pantat ku. 


Lama juga abang mengerjakan pantat ku dengan lidahnya. Aku suka dijilat. Aku suka abang menyedut-nyedut kelentit ku. Bila sudah pasti pantat ku cukup basah, abang berdiri semula dan kini giliran aku pula yang berlutut menghadap butuh 6 inci abang itu. Aku mengulum dan menghisap semahu-mahunya. Sekitar 10 minit kemudian, abang memegang bahu ku dan mengajak memulakan. Abang duduk di sofa, memegang batang butuhnya yang tegak berdiri. Aku dengan selambanya duduk mengangkang sambil menyuakan lubang pantat ku ke arah butuh yang telah siap berdiri. Setelah pasti ia tepat mencecah lubang pantat ku yang dah lencun dan licin, aku pun menurunkan bontot ku perlahan-lahan. Perlahan tetapi pasti! Pasti masuk!

'Ahhhh…..sssss…….mmmmm……aaaaaaahhhh….aaabbbbaaannnggg…mmmm,' desah ku sebaik saja kepala butuhnya menerjah masuk terus lancar ke pangkal rahim ku sambil menggesel-gesel dinding lubang nikmat ku. Aku suka gaya duduk di atas. Dapat masuk santak dan aku boleh mengemudi bahtera pelayaran kenikmatan mengikut selera lubang pantat ku. Pada masa yang sama, abang dapat meramas dan menghisap tetek ku. Abang boleh meramas bontot ku. Abang mudah menggentel-gentel kelentit ku. Aku suka! Sedap! Gerakan ku seolah-olah berputar-putar. Sekejap ke depan dan ke belakang. Sekejap ke kiri dan ke kanan. Sekejap mengangkat bontot dan menekan ke bawah. Semua pergerakan ku rasa sangat nikmat dan nyaman. Abang juga suka cara begini sebab banyak tugas yang boleh dilakukan sambil boleh relax sedikit.


'Ahhh….eeerrghh…mmmm…bang…isap tetek Ijja bang…gigit sikit bang….oohhh…. …iihh…iiissssshhh…mmmmm…mmmm…aaaaahhh…eeerrrgh…aaahhh..uuussshh,'aku merengek sedap bila bergelek-gelek laju dan perlahan di atas abang dengan batang butuhnya masih tetap utuh mengisi rongga pantat ku. Pantat ku yang sentiasa merindui butuh abang dan tujahan-tujahan nikmatnya. Sememangnya pantat ku sentiasa membutuhkan batang butuh abang. Gerakan bontot ku semakin tak keruan. Ramasan abang ke atas tetek ku dan geselan antara kelentit dengan bulu ari-ari abang membuatkan pertahanan ku menjadai semakin lemah. Tak berdaya menahan lagi.


'Ohhh….hhuuuuhuuuuhuuu….ssseedddaapppp…bbaangg…Ijjjaaa…sammmpaaiii…ni... ..Ijjjjaaaa…sssaammmpppaaii…bbbaannnngg…..oooohhh…aaahhhh,' erangan ku agak kuat seiring dengan hentakan bontot ku ke arah membenamkan batang butuh abang dalam-dalam. Biar santak sampai ke pangkal rahim ku. Biar senak tapi aku suka santak ketika mencapai klimaks. Aku menggelepar dan menggigil kesedapan. Indahnya klimaks.


Sebaik saja aku selesai menikmati klimaks yang indah tadi, kami bertukar posisi. Kini kami berada dalam posisi doggie style. Aku menonggengkan bontot ku dan menyuakan kepada abang seolah-olah meminta disegerakan tikaman butuhnya ke dalam lubang pantat ku yang dah becak. Sambil muka ku menghadap ke arah pintu sliding. Aku tak psti samada jiran di depan rumah tu nampak perlakuan kami. Aku yang dah seminggu gersang ni menggoyang-goyangkan bontot ku bila saja kepala butuh abang terbenam perlahan-lahan dan santak ke pangkal rahim ku.. Rongga pantat ku terkemut-kemut kesedapan. Hayunan abang keluar dan masuk berjalan sempurna. Perlahan. Laju. Kemudaian direndamnya sekejap. Henjut lagi perlahan dan melaju. Rentaknya yang berirama itu membuatkan nafas ku termengah-mengah. Tidak beberapa ketika selepas itu aku menggelatak dan menggelepar kenikmatan seiring dengan kenikmatan klimaks aku. Abang belum mahu klimaks lagi tetapi masih terus menghayun pinggangnya ke depan dan ke belakang. Begitu nyaman. Begitu indah. Tersangat nikmat. Sedap tak terkira. Butuh abang masih tetap dengan aktiviti keluar dan masuk. Sedap!


'Oooohhhh…aaabbbanngg…Ijjjaaa…rinnduuuu….Ijjjaa dah tak tahan…..,' merengek sedap sambil rongga pantat ku seolah-olah menggenggam konek dan meramas-ramas butuh abang yang berhenti rehat seketika. Abang tunduk sedikit dan menjilat-jilat tengkuk ku. aku mengeliat kegelian. Meremang bulu roma ku dibuat begitu.. Pantat ku semakin becak dan lencun. Bunyi berdecap-decap bila hentakan abang kuat dan laju. 


'Ahhh….iiihh…mmm…ooohhh….aaaabbbbaangggg…sssseeeedddapppnnnyyaa…mm... ….iihhhh….iiissss…….aaaa…eeerrghhh…..,' aku mengerang sambil menggelepar lagi. 'Abanggg…abanggg…bbbaanggg…iiiihhhh…iiissss….oohhh…hhuuuhuuhu….iiihhh…. …mmm…lagi bang…goyang bang…iiihhh…iiisss…mmm..mmm…mmmm….,'aku menggoyang-goyang pinggang dan bontot ku. Akhirnya aku mencapai kemuncaknya. "Ohhh…aaahhh….iihh….Ijjjaa....iiiisssshhh…Ijjaaa…abbanggg…dahh….dahh...taak­k… ..tttaaahhannnn niii….ooohhh…aaaahhhhh…,' abang mendengus, menghamburkan nafas yang kuat serentak dengan hentakan kuat berserta pancutan air maninya di dalam rongga pantat ku.


Panas! Hangat! Semburan air mani abang yang hangat dan pekat itu, aku merinduinya siang dan malam selama seminggu. 'Sedapnya pancut kat dalam…mm…Ijja suka abang pancut kat dalam tapi kalau sama-sama sampai dan pancut lagi best, kan?' soalan cepumas aku kepada abang untuk memancing nafsu nya semula selepas kami berehat seketika melepaskan lelah. Aku bangun dan berjalan ke dapur untuk mengambil air minuman untuk kami berdua. Semasa ku melangkah menuju ke dapur, terasa air mani abang mengalir keluar, meleleh ke paha. Aku menoleh dan melihat abang tersenyum saja melihat air maninya tadi keluar.


Popular Post

Seks Dengan Kak Non

 Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru saja menamatkan zaman persekolahan aku. Selepas menduduki peperiksaan SPM, aku bekerja sementara dengan sebuah syarikat pembalakan. Tugas aku memerlukan aku tinggal di hutan untuk mengira hasil kayu balak yang dikeluarkan. Lokasi tempat aku bekerja lebih kurang 70 km dari pekan terdekat mempunyai lebih kurang 25 pekerja. Di situlah tempat aku berkenalan dengan Hajjah Zainon, tukang masak di kongsi tersebut. Aku paggil dia Kak Non. Janda berumur lebih kurang 55 tahun. Orangnya agak awet muda, pakaian selalu menutup aurat dan aku tengok dia beriman orangnya. Maklumlah, sembahyang dan puasa, tidak pernah tinggal. Kak Non ni orangnya agak pendiam tetapi yang aku hairan, walaupun umurnya 55 tahun, tapi tak nampak pula kedut kedut pada wajahnya. Mungkin kuat makan jamu agaknya. Selain dari tugas aku mengira hasil kayu balak, aku juga perlu ke pasar untuk membeli b

Ustazah Nurul Syafikah

 Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ustazah Nurul mempunyai paras rupa yang sangat cantik disamping mempunyai peribadi yang mulia, membuatkannya digilai setiap jejaka yang mengenalinya, namun hatinya masih belum terbuka untuk menerima sesiapa mungkin kerana dia baru sahaja habis menuntut disamping ingin membalas jasa ibubapanya yang hidup susah dikampung. Di sini, ustazah Nurul tinggal seorang di bilik asrama yang disediakan oleh Sekolah bagi guru-guru dan ini memudahkannya dalam kehidupan sehariannya. Sekolah ini mempunyai 4 orang warden berbangsa Melayu yang menjaga sekolah dan asrama itu. Setelah hampir sebulan tinggal di situ, ustazah Nurul semakin serasi dan merasa gembir

Nasib Imah : Keluarga 69

"Apa khabar Mama Som" "Ha AhChong, kau baru sampai?" "Biasalah Mama..banyak buah hari ini?" "Tu dia orang sedang kutip" "Ni siapa mama?" "Ni menantu aku, Imah isteri Jimie" Ah Chong melihat Imah dari hujung rambut sampai hujung kaki terutama celah kangkangnya yang jelas basah. "Apa khabar..saya Ah Chong" "Baik" berjabat tangan. Jari Ah Chong menggatal mengagaru ketika besalam. Mama Som berlalu mendapatkan Pak Dir. Imah duduk di pinggir dangau. Ah Chong bersandar di dinding. "Cik Imah banyak seksi ooo" "Kamu ni Ah Chong, jangan nak mengarutlah" "Betul saya punya balak manyak keras dengan tengok Cik Imah punya body" Tangan Imah cepat meraba balak Ah Chong, keras melintang. "Emmm" komen Imah. "Saya mahu pakai Cik Imah boleh ka?" "Nanti laki aku marah lah Ah Chong" "Satu kali saja cukuplah Cik Imah ..saya bayar punya" "Berapa?" &quo